Bar Halfgaar

Zomerbar ‘Halfgaar’ is terug open!

Door de coronacrisis en het stilliggen van alle jeugdactiviteit besloten de vrijwilligers van Troelant vorig jaar tot het opbouwen en uitbaten van een zomerbar. Met paletten en de nodige inventiviteit ontstond zo één van de gezelligste plekjes te Sinaai.  Er werd dan ook al snel beslist om ook deze zomer ‘Halfgaar’ terug open te doen, rekening houdend met de geldende corona-maatregelen en dit vanaf 25 juni.

Net als vorig jaar zal er ook aandacht zijn voor het muzikale. Lokaal muziektalent krijgt de kans om hun kunnen op het zomerbar podium te etaleren. De medewerkers voegen dit jaar verscheidene nieuwe bieren toe aan de drankkaart en ook (warme) snacks zullen te verkrijgen zijn. Om in te spelen op het weer zal ook het aantal overdekte plaatsen gevoelig uitgebreid worden.

Openinguren:

  • Vrijdag van 18u tot 23u
  • Zaterdag van 17u tot 23u

Betaal met onze digitale bonnetjes!

Bij de opening van de zomerbar lanceert jeugdhuis Troelant ook een nieuw digitaal betaalsysteem. Hiervoor wordt er gebruikt gemaakt van Swipedrinks, een digitaal bonnetjessysteem dat reeds gebruikt wordt op verschillende festivals. Het principe is heel simpel: je koopt via de app van Swipedrinks digitale bonnetjes en deze kan je gebruiken in het jeugdhuis. Het leuke en unieke is dat je ook bonnetjes kan swipen naar je vrienden. Wil je bijvoorbeeld iemand trakteren, dan kan dit met een simpele swipe in de app. Jeugdhuis Troelant was al langer op zoek naar een digitaal betalingssysteem dat gebruiksvriendelijk maar ook veilig is. Swipedrinks is een systeem dat perfect past bij het jeugdhuis en waarbij je enkel je smartphone nodig hebt op een avondje op stap te gaan.

Koop dus snel je bonnetjes!

  1. Scan onderstaande QR-code of ga naar swipedrinks.com en klik op het logo van Troelant
  2. Login of maak snel een account aan
  3. Koop je bonnetjes online
  4. Betaal met je digitale bonnetjes in onze zomerbar!

Website door Street Design