Troelantfeesten

troelantfeesten 2017

Vrijdag 22 september – Funny Hours
De instuif is zoals elke vrijdag open vanaf 20u maar nu is er elk uur een andere special! Dit betekent dat elk uur er een ander thema leeft. We eindigen uiteraard met een zot feestje met een top DJ! De inkom is uiteraard gratis.

Zaterdag 23 september – The Fools + Dj Mick
Op zaterdag zijn we vanaf 13u te vinden op de braderie in de Vleeshouwersstraat. Je kan in ons kraam terecht voor lekkere frisse drankjes en een toffe babbel. Ook kan je hier meteen lid worden en je promopledij aankopen.
Vanaf 20u zijn er in het jeugdhuis optredens van de fantastische Coverband The Fools en DJ Mick. Afsluiten doen we met een Afterparty in onze instuif. Aanvang: 20u – Inkom  6€ (leden 5€)

Zondag 24 september – Kindernamiddag + steak-festijn
Van 14u30 tot 17u is voor de kleinsten een heuse kinderdisco met discobar Annick van Ketnet. Daarnaast is er ook randanimatie en groot springkasteel. Voor de ouders is een bodega voorzien (met wk wielrennen op groot scherm).
Vanaf 17u sluiten we feestweekend af met een receptie, gevolgd door een eetfestijn. We bieden steak met frietjes of vis vol-au-vent aan. Voor de kinderen (tot 12 jaar) is er hamburger met frietjes.

Inschrijven voor het eetfestijn kan tot en met 18 september 2017 via onderstaand formulier.

 

Naam:
Groep:
Email:

Steak met frietjes à volonté - 16 euro: (aantal)
Vis vol-au-vent met frietjes à volonté - 16 euro: (aantal)
Hamburger met frietjes (tot 12 jaar) - 8 euro: (aantal)

Bij bestelling voor meer dan 10 personen, geniet u een korting van 1 euro per persoon!

captcha
Vul bovenstaande code hier in:

Klik onderaan op 'Verzenden' om je bestelling door te geven.

Gelieve het totaalbedrag over te schrijven naar BE07 7376 1809 6066 (op naam van JOC Troelant) met vermelding van 'Eetfestijn + je naam'.
Opgelet: indien u een bestelling geplaatst hebt voor meer dan 10 personen, mag u een korting van 1 euro per persoon in mindering brengen op het totaal bedrag!

Website door Street Design